Work Solutions

Work Solutions
“Bevlogen team van re-integratie specialisten”

De re-integratie specialisten van Work Solutions begeleiden hun cliënten bij het op gezonde én constructieve wijze herintreden op de arbeidsmarkt. Het team geniet meer dan 25 jaar aan werkervaring en heeft een achtergrond in o.a. psychologie, coaching, ergonomie en het begeleiden van personen met fysieke en mentale gezondheidsproblemen.

LEES MEER

Jos Kroon van Kernbewind

“Specialist in beschermingsbewind”

Kern bewind – opgezet door Jos Kroon op 1 januari 2017 – is gespecialiseerd in beschermingsbewind in de regio Amsterdam/Zuidoost. Voorheen werkte hij samen in VOF verband maar hij besloot om voor zichzelf verder te gaan en samen te werken met andere bewindvoerders in de buurt.

LEES MEER

Ron Grisnich van Trivident

“De bereikbaarheid was doorslaggevend”

Trivident is een IT-bedrijf gespecialiseerd in contentmanagementoplossingen met Tridion-software. Tridion wordt gebruikt om websites te bouwen en te beheren voor grote, internationale bedrijven, zoals Rabobank en TomTom. Van het netwerk binnen Het Warenhuis hoeven de medewerkers van Trivident het dus niet te hebben, maar ze voelen zich er wel prettig.

LEES MEER

Onne Broekzitter van MBM Groep

“Het is gewoon een fijn kantoor”
De MBM Groep, bestaande uit de BV’s MBM Bouwkosten en MBM Systems, horen bij de eerste bewoners van Het Warenhuis. Het bedrijf heeft een groot kantoor met zeven werkplekken, een kopieerruimte en een vergaderruimte. Van de algemene ruimtes van Het Warenhuis maken de medewerkers dan ook weinig gebruik. Maar ze voelen zich er wel thuis.

LEES MEER