Over Het Warenhuis

Het Warenhuis
‘lekker werken’

Wat is het?

Kantoorunits met tijdelijke en permanente werkplekken. Ideaal voor de ondernemer de direct aan de slag wil: plug & play.

Je kunt bij ons je eigen kantoor huren in verschillende maten: small, medium, large en extra large. We hebben er in totaal meer dan zestig!
Begonnen in 2012 in het voormalig Hema/Bijenkorf-hoofdkantoor aan de Frankemaheerd 2 (vandaar het ontstaan van de naam). Verhuisd in mei/juni 2016 naar een eigen en gloednieuwe locatie aan de Hullenbergweg 413.

Voor wie?

De bedrijven en de ondernemers in Het Warenhuis zijn zeer verschillend van aard.

De grootte van de bedrijven varieert van ‘zelfstandig professionals’ (ZP-ers) tot kleinschalige bedrijven met tien-plus medewerkers.

Hoe lang?

Je kunt al vanaf een maand een kamer huren, maar ook voor 5 jaar. Langer biedt uiteraard direct voordeel; en korter wordt iets duurder. Een halve dag kan natuurlijk ook.

Concept

Simpel. Je betaalt een vastgestelde maandprijs afhankelijk van verblijfsduur en type kamer (S, M, L, XL). De prijs is inclusief voorzieningen als regulier internet, energiekosten, 24/7 persoonlijke toegang, postontvangst en gastheerschap. Additionele zaken als inrichting en andere diensten kun je ook afnemen. Daar betaal je wel wat extra voor.

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Het Warenhuis met alle units en voorzieningen.