Ron Grisnich van Trivident


Trivident is een IT-bedrijf gespecialiseerd in contentmanagementoplossingen met Tridion-software. Tridion wordt gebruikt om websites te bouwen en te beheren voor grote, internationale bedrijven, zoals Rabobank en TomTom. Van het netwerk binnen Het Warenhuis hoeven de medewerkers van Trivident het dus niet te hebben, maar ze voelen zich er wel prettig.

Trivident is een IT-bedrijf gespecialiseerd in contentmanagementoplossingen met Tridion-software. Tridion wordt gebruikt om websites te bouwen en te beheren voor grote, internationale bedrijven, zoals Rabobank en TomTom. Van het netwerk binnen Het Warenhuis hoeven de medewerkers van Trivident het dus niet te hebben, maar ze voelen zich er wel prettig. “De top 500 van de grootste bedrijven wereldwijd gebruikt Tridion”, vertelt Ron Grisnich van Trivident in Het Warenhuis. “Zij worden ondersteund door een aantal bedrijven zoals Trivident. Dat maakt de wereld weer klein, want of ze kennen ons, of ze hebben een ander. Wij hoeven dan ook geen reclame te maken.” Ron en zijn collega’s zijn technisch adviseurs wat Tridion betreft. Zij vertellen bedrijven hoe zij hun sites het beste kunnen opbouwen. “Ik vergelijk ons werk wel eens met dat van een bouwbedrijf dat midden op Manhattan een wolkenkrabber moet neerzetten. Daar zijn meerdere bedrijven bij betrokken met elk hun eigen specialisme; dat kun je niet alleen. Wij fungeren dan als architect”, aldus Ron. Ron en zijn zakenpartner Quirijn Slings hebben bij Tridion zelf gewerkt en er is een goede relatie met de leverancier van de software. “Zij zijn immers gebaat bij goede implementatie van hun product en ze kunnen niet wereldwijd alle klanten zelf adviseren.” De Trivident-medewerkers zijn geregeld in het buitenland bij hun klanten en zijn lang niet altijd tegelijk op kantoor. Daarom heeft hun kantoor in Het Warenhuis maar vier werkplekken. “Maar we hebben wel een grote kantoorunit van 55 vierkante meter. Dus als we er allemaal zijn, is er ruimte genoeg.”
Ron vertelt dat zijn bedrijf in december 2013 had besloten dat er in 2014 kantoorruimte gevonden moest worden. Ze werkten voordien vanuit huis, zonder eigen kantoor. Op 2 januari stapte hij binnen bij Het Warenhuis en min of meer dezelfde dag nog nam Trivident zijn intrek in Het Warenhuis. “Voor ons was de bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer heel belangrijk. Daarnaast wilden we graag een kantoor met een bemande receptie. Omdat wij vaak in het buitenland zijn, is het fijn als je kantoor niet onbeheerd achter blijft, maar dat er mensen in het pand zijn die een oogje in het zeil kunnen houden. Dat is hier het geval en dat geeft ons een prettig gevoel.” Nog een sterk punt van Het Warenhuis vindt Ron het gebruik van grotere vergaderruimtes en de Club. Laatst organiseerde hij een bijeenkomst voor veertig personen en hoefde niet uit te wijken naar externe vergaderruimte. “En we kijken uit op het kantoor van ING, een klant van ons. Dat heeft ook wel wat.”