Onne Broekzitter van MBM Groep


“Het is gewoon een fijn kantoor”
De MBM Groep, bestaande uit de BV’s MBM Bouwkosten en MBM Systems, horen bij de eerste bewoners van Het Warenhuis. Het bedrijf heeft een groot kantoor met zeven werkplekken, een kopieerruimte en een vergaderruimte. Van de algemene ruimtes van Het Warenhuis maken de medewerkers dan ook weinig gebruik. Maar ze voelen zich er wel thuis.

Eerste bewoner

Het Warenhuis bevalt goed, vertelt Onne. “Steeds beter zelfs. Omdat wij één van de eerste bewoners waren, was nog niet alles vrij van kinderziektes. De dataverbindingen bijvoorbeeld gaven wat problemen. Maar dat is allang verleden tijd.” Omdat de mensen van de MBM Groep min of meer als eerste het pand bezochten, konden ze zelf de afmeting en indeling van hun kantoor bepalen. “Dat was een groot voordeel.”

Prettig werken

In de week dat MBM Groep als eerste in het pand trok, verhuisden nog twee bedrijven naar Het Warenhuis. Inmiddels is ruim tweederde van alle kantoorruimte bewoond. Maar bij MBM merken ze weinig van de toegenomen drukte. “Wij zitten aan het einde van een gang en tegenover ons en naast ons zijn de ruimtes nog leeg. We hebben dus niet veel contact met de andere bedrijven hier. Zeker ook omdat we hier een eigen lunchruimte hebben. Daar hoeven we niet voor naar de algemene lunchruimte. Maar het is een fijn kantoor, dat goed bereikbaar is en waar het prettig werken is.”